Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ- κλείνει τα χρέη της ΠΑΕ ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης κλείνει τυπικά και οριστικά το θέμα με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Ο «δικέφαλος» πλήρωσε, με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας, τα περίπου 11 εκατ. ευρώ, βάζοντας τέλος οριστικά σε αυτόν τον βραχνά που ταλαιπωρούσε τον σύλλογο εδώ και χρόνια.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να πάει ο ίδιος στην ΦΑΕ, καταθέτοντας τα χαρτιά της πληρωμής, σε μία κίνηση συμβολισμού για να αναδειχθεί η ιστορική σημασία του γεγονότος και μάλιστα θα κάνει και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο βραχνάς των χρεών αποτελεί παρελθόν αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ολοκλήρωσε την αποπληρωμή τους.

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά».

Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν!

Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!»

By