Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2019

JYSK: Εγκαίνια στις 8 Οκτωβρίου στο κατάστημα της Λάρισας

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της εταιρίας στην Ελλάδα

Jysk_3

Την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, ανοίγει το δεύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα – συγκεκριμένα στη Λάρισα – η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων JYSK.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Λάρισας, που βρίσκεται στο εμπορικό πάρκο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» στη Γιάννουλη, θα γίνουν στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Το πρώτο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Λαρς Λάρσεν και του Δανού Πρέσβη κου Braad. Η εταιρεία, που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Aarhus της Δανίας το 1979, διαθέτει σήμερα πάνω από 2,275 καταστήματα σε 39 χώρες.

«Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας», δήλωσε ο Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Μετά τη Λάρισα, δύο ακόμα πόλεις θα αποκτήσουν σύντομα το δικό τους κατάστημα JYSK: η Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου και το Ελληνικό στις 26 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι το πενταετές πλάνο της εταιρείας προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

By