Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2019

Καμμένος: Στο βαθύ σκοτάδι έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός

«Ο ελληνικός λαός θα βγάλει, πολύ σύντομα, με την ψήφο του, τους Έλληνες από το βαθύ σκοτάδι, έξω από αυτή τη μέγγενη που έχουν δημιουργήσει ο κ. Σαμαράς και οι συνένοχοί του»

panos_kammenos

Την δική του απάντηση στο άρθρο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο «Έθνος της Κυριακής» έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από την Εύβοια απ΄όπου και βρίσκεται.

«Ο πρωθυπουργός σήμερα σε άρθρο του στο Έθνος μίλησε για βαθύ σκοτάδι το οποίο προμηνύει το ξημέρωμα. Ακριβώς το ίδιο είχε πει πέρυσι, στις 3 Νοεμβρίου του 2013, σε συνομιλία του με μοτοσικλετιστές.

Επαναλαμβάνεται ο πρωθυπουργός για το βαθύ σκοτάδι, στο οποίο όμως έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό και το οποίο δεν έχει ξημέρωμα. Δεν έχει ξημέρωμα, γιατί το σκοτάδι αυτό είναι στα μπουντρούμια της νέας τάξης πραγμάτων, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.

Ο ελληνικός λαός θα βγάλει, πολύ σύντομα, με την ψήφο του, τους Έλληνες από το βαθύ σκοτάδι, έξω από αυτή τη μέγγενη που έχουν δημιουργήσει ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και οι συνένοχοί τους».

By