Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Καράογλου: Να βάλουν τα «μαχαίρια» στις θήκες

Η ενότητα της παράταξης δεν επιτυγχάνεται, ούτε διασφαλίζεται φωνάζοντας απλά “ενότητα”, ούτε την εγγυάται κανένα δελτίο Τύπου

karaoglou theodwros

Να σεβαστούν τη μνήμη και την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και τους χιλιάδες ψηφοφόρους, να βάλουν τα «μαχαίρια» στις θήκες, παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς και φιλοδοξίες, και να πορευτούν υπεύθυνα και συνετά έως τις 22 Νοεμβρίου, εντός των ορίων της πολιτικής και ηθικής ευπρέπειας, καλεί τους τέσσερις υποψήφιους για τη θέση του προέδρου της Ν.Δ. ο βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Καράογλου.

«Η ενότητα της παράταξης δεν επιτυγχάνεται, ούτε διασφαλίζεται φωνάζοντας απλά “ενότητα”, ούτε την εγγυάται κανένα δελτίο Τύπου. Απαιτείται πολιτική ωριμότητα και αλληλοσεβασμός, γιατί όσο εμείς αναλωνόμαστε σε μια ανώφελη διαμάχη και μοιράζουμε τα… ιμάτια της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση περνά στο Κοινοβούλιο φοροληστρικούς και κοινωνιοκτόνους νόμους» αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κ. Καράογλου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο και προσθέτει:

«Ο αντίπαλος βρίσκεται εκτός των τειχών και δεν κάθεται στο διπλανό έδρανο εντός της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Εδώ που φτάσαμε έχουμε μονάχα μια επιλογή. Να σοβαρευτούμε, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα μας ταιριάζει μονάχα μια φράση: “Εκεί που κρεμούσαν τα άρματα οι Καπεταναίοι, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια”. Και ο νοών νοείτω».

(Visited 1 times, 1 visits today)