Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019

Κάτι ετοιμάζει η Apple για τον Μάρτιο…

Η εταιρεία ίσως κάνει τότε την πρώτη της ανακοίνωση νέου προϊόντος για το 2018.

Η Apple είναι γενικά …ήσυχη μέσα στο 2018. Αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα.

Ο τεχνολογικός γίγαντας δουλεύει πάνω σε νέα προϊόντα που ίσως παρουσιαστούν τον Μάρτιο, αναφέρει το Digitimes επικαλούμενο ανώνυμες πηγές του.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το Digitimes δεν πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις του σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Apple. Σε κάθε περίπτωση, οι πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στα νέα της iPhones, iPads και MacBooks.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα ποιες νέες συσκευές θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο, αλλά αν λάβουμε υπόψη την πάγια πρακτική της Apple τα τελευταία χρόνια, τον επόμενο μήνα ίσως κάνει το ντεμπούτο του ένα νέο iPad ή Mac.

Εννοείται ότι η Apple δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει το οποιοδήποτε event για τον Μάρτιο μέχρι αυτό να είναι εντελώς έτοιμο. Όμως, η συγκεκριμένη πληροφορία φαντάζει λογική, καθώς η τελευταία δημόσια εκδήλωση του αμερικανικού κολοσσού ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο και γενικά η εταιρεία διοργανώνει ένα σόου τον χειμώνα ή την άνοιξη για να παρουσιάσει νέα προϊόντα.

Τον Ιούνιο, υπάρχει πάντα το συνέδριο Worldwide Developers Conference της Apple όπου η εταιρεία παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις στο λογισμικό της. Και συνήθως τον Σεπτέμβριο η Apple λανσάρει τα νέα της iPhones και Apple Watch.

Οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων της εταιρείας γίνονται πάντα σε events που είναι ανοιχτά για δημοσιογράφους. Έτσι, η Apple εξασφαλίζει τη μέγιστη προσοχή των μέσων ενημέρωσης για κάθε νέο της προϊόν.

Σύμφωνα με φήμες ετοιμάζονται νέα iPads, ο σχεδιασμός των οποίων θα παραπέμπει στο iPhone X. Είναι επίσης πιθανό η νέα ταμπλέτα της Apple να ενσωματώνει τη λειτουργία σάρωσης προσώπου για περισσότερη ασφάλεια.

By