Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

Κάτια Κάμμενου: Από τον Αθλητισμό στις πασαρέλες

Το όνομα της είναι Κάτια Κάμμενου και δεν καίει, αλλά δροσίζει τα μάτια και τον αμφιβληστροειδή μας όποτε την βλέπουμε…

katia-kammenou

Τη Κάτια τη γνωρίσαμε ως ένα από τα πρόσωπα καμπάνιας κατά της κατανάλωσης αλκοόλ, εκεί μας κέντρισε το ενδιαφέρον και… Αρχίσαμε να την ψάχνουμε.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο και γεμάτο αντιθέσεις. Αντιθέσεις που συνθέτουν αυτή την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση και ιδιοσυγκρασία που την χαρακτηρίζει.

Αν και έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα μεγάλωσε στο νησί της Ρόδου και από μικρή έδειξε ιδιαίτερη κλίση στον αθλητισμό.

Στον αθλητισμό ή μάλλον στον πρωταθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο στίβο και το αγώνισμα του βάδην, οφείλει το καταπληκτικό και καλλίγραμμο σώμα της. Ένα σώμα που γρήγορα έψαξαν και βρήκαν οι «κυνηγοί κεφαλών» του modeling που την προσέγγισαν και της έδωσαν δικαιωματικά μία θέση σε επιδείξεις μόδας.

Η ίδια δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί με τα ναυτιλιακά που σπούδασε, όμως αυτό ίσως αργήσει λίγο ακόμα.

Ίσως αργήσει γιατί οι προτάσεις για συμμετοχές σε μεγάλα event και σε βιντεοκλίπ και όπως οι προτάσεις για συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα όπως λέει και η ίδια η «θάλασσα μπορεί να περιμένει».

Η Κάτια είναι ένα κορίτσι καθημερινό που αποπνέει έντονο αισθησιασμό χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι. Η γοητεία της βρίσκεται στην απλότητα του χαρακτήρα της. Της αρέσουν τα ταξίδια και έχει αδυναμία όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της στις γόβες, ενώ από μικρή ονειρεύεται μία σωστή οικογένεια. Καθώς όπως τονίζει και η ίδια, αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου.

13059308_840017219436554_1489271623_nkatia-kammenou katia-kammenou-3

(Visited 1 times, 1 visits today)