Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

Κατσέλη: Η ΕΤΕ στηρίζει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

«Είμαστε εδώ, τα στελέχη της Τράπεζας, η διοίκηση της Τράπεζας, για να υποστηρίξουμε τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως ξέρετε, η Εθνική Τράπεζα είναι επίσημος χορηγός της ΔΕΘ. Προσβλέπουμε σε αυτή τη συνεργασία. Είναι μια συνεργασία για το καλό και των δύο φορέων, αλλά και για το καλό της οικονομίας μας»

katseli - koinwniki symfwnia

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΤΕ στην 80ή ΔΕΘ η πρόεδρος της τράπεζας εξέφρασε τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε εδώ, τα στελέχη της Τράπεζας, η διοίκηση της Τράπεζας, για να υποστηρίξουμε τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως ξέρετε, η Εθνική Τράπεζα είναι επίσημος χορηγός της ΔΕΘ. Προσβλέπουμε σε αυτή τη συνεργασία. Είναι μια συνεργασία για το καλό και των δύο φορέων, αλλά και για το καλό της οικονομίας μας», είπε η κ. Κατσέλη.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Λεωνίδας Φραγκιαδάκης υπογράμμισε ότι η ΔΕΘ είναι σημαντικός θεσμός και για την πόλη της Θεσσαλονίκης και για την Ελλάδα. «Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει και σαν θεσμός, αλλά και με τους ανθρώπους της», πρόσθεσε.

By