Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Κατσέλη: Στρατηγική επιλογή για Εθνική η χρηματοδότηση της ναυτιλίας

Η Εθνική Τράπεζα επιδιώκει να συνεχίζει να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών μεγάλων πελατών στον τομέα της ναυτιλίας

Menelaos Myrillas / fosphotos.com
Menelaos Myrillas / fosphotos.com

Η πρόεδρος της Εθνικής, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στη ΓΣ της ΙNTERTANKO, τόνισε τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ναυτιλία, που όπως ανέφερε «συμβάλλει συνολικά – έμμεσα και άμεσα- στο 6,5% της οικονομικής δραστηριότητας ετησίως.

Στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της INTERTANKO, της πλέον σημαντικής ένωσης ιδιοκτητών τάνκερ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου 2015 μίλησε – ύστερα από πρόσκληση – η Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ 0,00% κυρία Λούκα Τ. Κατσέλη.

Η κυρία Κατσέλη τόνισε τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ναυτιλία, που όπως ανέφερε «συμβάλλει συνολικά – έμμεσα και άμεσα- στο 6,5% της οικονομικής δραστηριότητας ετησίως».

«Η Εθνική Τράπεζα», σημείωσε η κα Κατσέλη, «έχει κατακτήσει μια ισχυρή παρουσία στη χρηματοδότηση της ναυτιλίας, ως στρατηγική επιλογή, με σημαντικά αμοιβαία οφέλη για την Τράπεζα και τους πελάτες της».

Όπως επεσήμανε, η Εθνική Τράπεζα επιδιώκει να συνεχίζει να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών μεγάλων πελατών στον τομέα της ναυτιλίας, μέσω συνεργασιών και αποτελεσματικών μορφών χρηματοδότησης.