Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές

Ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία

konstantopoulou-tsipras

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές έκανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι οδηγούσε τη χώρα σε ένα τρίτο μνημόνιο.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία» , πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι η χώρα είναι σε καθεστώς οικονομικής δικτατορίας τα τελευταία έξι χρόνια με τα μνημόνια ενώ αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού είπε ότι πρόκειται για πραξικοπηματική πράξη η αλλαγή της απόφασης και πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα του καλοκαιριού για να το χάσει.

«Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς.