Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Κορονοϊός: Μέτρα ανακούφισης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα όσα επεξεργάζεται η κυβέρνηση όσον αφορά σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους με τη κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός συζήτησαν στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη και πρέπει να επεξεργαστούμε τα μηνύματα. Το εμβόλιο αργεί. Περιμένουμε τα μέτρα τα οποία θα εξειδικευθούν αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

Το βέβαιο είναι ότι τα ποσά που θα διατεθούν θα είναι για την στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ήδη τα επεξεργάζεται όλα και γνωρίζουν όπως λένε ήδη το πλαίσιο.

Τα μέτρα θα αφορούν όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση και τα χρήματα θα τα πάρουν αυτοί που αποδεδειγμένα πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού.

Θα ζητηθεί επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες του Θανάση Παπαδή και η παροχή διευκολύνσεων από τις τράπεζες έτσι ώστε να στηριχθεί η πραγματική οικονομία.

Αυτό που τονίστηκε είναι να μην περιμένουν όλοι σεισάχθεια, δηλαδή ότι δεν θα πληρώνουν δάνεια. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι αν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος ενδέχεται τα 400 έως 500 ευρώ που θα δοθούν ως επίδομα στους εργαζόμενους να είναι περισσότερα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By