Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019

Κύπρος: «Πέρασαν» από ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στο νησί!

Συνελήφθη ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Ανόρθωσης Αμμοχώστου» – Παραδέχτηκε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο ότι όταν εκδόθηκε το δελτίο υγείας του αυτός δεν βρισκόταν στη Κύπρο
Πρωτοφανές ποδοσφαιρικό σκάνδαλο διερευνά τις τελευταίες μέρες η Κυπριακή Αστυνομία η οποία χθες το βράδυ συνέλαβε τον αναπληρωτή πρόεδρο της «Ανόρθωσης Αμμοχώστου» Κυριάκο Γιάγκου.

Η υπόθεση αφορά την συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο στον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή.

Ο Απόλλωνας έκανε καταγγελία ότι ο Ουζόχο συμμετείχε παρανόμως στον αγώνα καθώς τα σχετικά έγγραφα με τις ιατρικές του εξετάσεις είχαν εγκριθεί πριν καν αυτός φτάσει στη Κύπρο. Υπήρξαν υπόνοιες για πλαστογραφία και έτσι η αστυνομία ξεκίνησε ανακρίσεις. Προέκυψαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι εξετάσεις που έγιναν αφορούσαν άλλο άτομο.

Σήμερα ο Κυριακός Γιάγκου που τέθηκε υπό κράτηση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

Ο τερματοφύλακας που κλήθηκε στην αστυνομία φέρεται να παραδέχθηκε ότι όταν εκδόθηκε το δελτίο υγείας αυτός δεν βρισκόταν στη Κύπρο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός τερματοφύλακας εξέφρασε την πρόθεση να αναχωρήσει από τη Κύπρο, ενώ η Ανόρθωση δεν τον έχει δηλώσει για το παιχνίδι της αγωνιστικής της Κυριακής.

By