Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Mediterranean Beauty

Ένας υπέροχος προορισμός διακοπών και βρίσκεται στην Costa Brava

ice-cream-interior7Αυτό το όμορφο σπίτι είναι ένας υπέροχος προορισμός διακοπών και βρίσκεται στην Costa Brava. Ο σχεδιασμός του φωνάζει ομορφιά, αλλά, την ίδια στιγμή, είναι εξαιρετικά απλό.

Η παραδοσιακή κατασκευή του σπιτιού, μαζί με τα ωραία επιλεγμένες λεπτομέρειες και εμφάσεις δημιουργούν ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο, ιδανικό για χαλάρωση. Η τοποθεσία του είναι άλλο ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ομορφιάς του. Τοποθετημένο δίπλα στην παραλία, το σπίτι σου χαρίζει μία χαλαρή αίσθηση.

Το σπίτι είναι λιτά διακοσμημένο και αυτό το κάνει να δείχνει ιδιαίτερα ανάλαφρο. Η υπαίθρια τραπεζαρία είναι ένα ακόμα θαυμάσιο χαρακτηριστικό γνώρισμα. Οι δύο  κτιστοί πάγκοι με άνετα μαξιλάρια και ένα απλό ξύλινο τραπέζι περιμένουν τους επισκέπτες και τους καλούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι εξίσου  ντελικάτο. Οι λευκοί τοίχοι δημιουργούν ένα ευάερο και ουδέτερο φόντο και κάνουν τα δωμάτια να φωτεινά και ευρύχωρα. Η συνολική διακόσμηση και ο σχεδιασμός είναι παραδοσιακά.

Μερικά από τα κομμάτια επίπλων έχουν ανακυκλωθεί και να αναδιαμορφωθεί και αυτό είναι που δίνει χαρακτήρα και γοητεία στο σπίτι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε σε ένα κομμάτι μια δεύτερη ευκαιρία.

[custom_gallery id=»58889″]

By