Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Μελάνια Τραμπ, Λόρα Μπους, Μισέλ Ομπάμα: Τρεις «Πρώτες Κυρίες» ενώνονται για τα παιδιά των μεταναστών

Μελάνια, Λόρα και Μισέλ θεωρούν ότι απάνθρωπο να αποχωρίζονται τα παιδιά από τους γονείς τους

Μετά την Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, και τη Λόρα Μπους, η Μισέλ Ομπάμα ήταν η τρίτη σύζυγος Αμερικανού Προέδρου, η οποία τάχθηκε κατά της μεταρρύθμισης της νομοθεσίας για τη μετανάστευση.

Η πρώην Πρώτη Κυρία, με μήνυμά της στο Twitter έγραψε: «Μερικές φορές η αλήθεια είναι υπεράνω κομμάτων», κάνοντας retweet το άρθρο της Λόρα Μπους στην Washington Post.

Πρώτη το «χορό» των αντιδράσεων έσυρε η νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, η οποία δήλωσε σήμερα ότι «απεχθάνεται» να βλέπει τα παιδιά να χωρίζονται από τους γονείς τους, παράτυπους μετανάστες, απευθύνοντας έκκληση να επιτευχθεί μια δικομματική συμφωνία στο Κογκρέσο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και η δήλωση της Λόρα Μπους, συζύγου του Τζορτζ Μπους του νεώτερου, και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ την οκταετία 2000-2008.

Σε μια σπάνια δημόσια παρέμβασή της, υπογράφει το άρθρο στην αμερικανική εφημερίδα, σημειώνοντας την αναγκαιότητα να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη σκληρή πολιτική μηδενικής ανοχής, προκειμένου να μην χωρίζονται τα παιδιά των μεταναστών από τους γονείς τους. Ο χωρισμός παιδιών από τους γονείς τους είναι «απάνθρωπος, ανήθικος και αποκαρδιωτικός” Και μου ραγίζει την καρδιά», γράφει χαρακτηριστικα η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

By