Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2019

Μια Ελληνίδα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Christian Louboutin

Αν υπάρχει ένα brand παπουτσιών που όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν τότε σίγουρα το όνομα Christian Louboutin κερδίζει αυτόν τον τίτλο.

Ο γάλλος δημιουργός έχει καταφέρει να σχεδιάζει τα παπούτσια που γίνονται αντικείμενο πόθου για κάθε γυναίκα, ενώ ένα από τα στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία του είναι οι μοναδικές κόκκινες σόλες που κάνουν ένα ζευγάρι «loubies» να ξεχωρίζουν από μακριά.

Φυσικά στο πόσο δημοφιλής είναι έχουν παίξει ρόλο και οι καμπάνιες του οι οποίες είναι πάντα υψηλής αισθητικής και «μιλούν» στην καρδιά των γυναικών, που φαντασιώνονται ένα ζευγάρι Christian Louboutin.

Η καμπάνια λοιπόν του Οίκου για τον ερχόμενο χειμώνα έχει ένα ακόμα στοιχείο που μας τράβηξε την προσοχή.

Μία από τις πρωταγωνίστριες είναι Ελληνίδα και η φωτογραφία της που έχει δημοσιεύσει και ο επίσημος λογαριασμός του Louboutin στο Instagram, είναι πραγματικά υπέροχη. Η Νάσσια Μάτσα λοιπόν είναι μία όμορφη Ελληνίδα, που ασχολείται με πολλά πράγματα και ζει στο Λονδίνο.

Δουλεύει στο βρετανικό Wired και εδώ και ένα χρόνο περίπου ασχολείται και με το modelling. Η αγάπη της για τη μόδα άλλωστε την έχει οδηγήσει στο να συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά και πλέον να καταφέρει να ποζάρει για έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους Οίκους του κόσμου.

Σημειώστε το όνομά της λοιπόν, γιατί είναι πολύ πιθανό να την ακούσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερο.

By