Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση προσαρμόζεται στο ρεαλισμό–Διατηρούμε επιφυλάξεις για την ικανότητα Τσίπρα [βίντεο]

«Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι ικανοί να ανταποκριθούν» δήλωσε εξερχόμενος του προεδρικού ο πρόεδρος της ΝΔ.

mitsotakis-simboulio

«Στην οκτάωρη συνεδρίαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών η Νέα Δημοκρατία άσκησε δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς τους, οι οποίοι και έχουν φέρει την χώρα στην κατάσταση που όλοι οι Έλληνες βιώνουμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αιτιολογώντας γιατί υπέγραψε το ανακοινωθέν της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τόνισε πως «έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η Κυβέρνηση φαίνεται να προσαρμόζεται προς τον ρεαλισμό. Τέθηκε και συμφωνήθηκε ένα ελάχιστο κοινό πλαίσιο Εθνικής Στρατηγικής, το οποίο και η χώρα θα διεκδικήσει στην Σύνοδο της Δευτέρας».

Ωστόσο, κατέληξε ότι «διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας κατά πόσο αυτή η Κυβέρνηση και αυτός ο Πρωθυπουργός είναι ικανοί να ανταποκριθούν στα σημεία των καιρών».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα κλειστά κέντρα προαναχωρησιακής φιλοξενίας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως υπάρχει ρητή αναφορά στην ανάγκη αυτών των κέντρων.

Μάλιστα, όπως είπε, αυτό «συνιστά απαραίτητη προσαρμογή στην τρέχουσα κατάσταση».

[video_embed][/video_embed]