Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι πιο ψεύτης πρωθυπουργός

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στη δευτερολογία του είπε: «Η ακατάσχετη φλυαρία δεν είναι πάντα ένδειξη επιχειρημάτων. Η χυδαιότητα του λόγου σας, επιβεβαίωση της ενοχής σας και της δικής σας πολιτικής κατάρρευσης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χρειάζεται να συστηθούμε. Σας γνωρίζουν και με γνωρίζουν. Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός της χώρας. Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει πολύ σύντομα ότι θα είστε και ο πιο νέος τέως πρωθυπουργός της χώρας».

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διερωτήθηκε: «Είστε ή δεν είστε ο Πρωθυπουργός που υποσχέθηκε να δώσει 13η σύνταξη; Είστε ή όχι ο Πρωθυπουργός που έλεγε κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και τώρα γίνεται για πρώτη φορά πλειστηριασμοί από το ΥΠΟΙΚ; Δεν έχετε ιδέα για το τι μιλάτε. Επειδή δεν τα γνωρίζετε πείτε στους συνεργάτες σας». Αποκάλυψε μάλιστα ότι «στο δήμο Ευόσμου θα βγουν στο σφυρί 8 εργατικές κατοικίες κ. Τσίπρα. Αυτή είναι η δική σας κληρονομιά».

Για το Eurogroup

Δεν κάνατε κάποια αναφορά στο σημερινό Eurogroup κ. Τσίπρα το οποίο δυστυχώς δεν ενέκρινε την δόση των 2,8 δισ. ευρώ και δεν αποδέσμευσε τα χρήματα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Και ξέρετε τι είπε ο υπουργός Οικονομικών; Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά τα λεφτά! Μα είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από υπουργό; Γιατί αυτά τα λέει ο κ. Τσακαλώτος; Επειδή αυτά αφορούν στην πραγματική οικονομία.

Για την Siemens

Ασφαλώς και υπάρχει σκάνδαλο Siemens. Υπάρχει κανείς που δεν το πιστεύει; Ομως εμείς αυτό τον εξωδικαστικό συμβιβασμό επιτύχαμε. Αν δεν σας αρέσει να τον καταργήσετε. Και για να τελειώνουμε: Κανείς δεν μου χάρισε κανένα τηλεφωνικό κέντρο κ. Τσίπρα, πληρώθηκαν όλα στο ακέραιο

Για τον Κήρυκα Χανίων

Υπάρχει εμπράγματη εγγύηση και η προσωπική εγγύηση ενός πρώην πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε: «Δεν άκουσα κουβέντα για τον κ. Κουρή ούτε για τα θαλασσοδάνεια του Alter. Κάνατε κάτι γι” αυτό; Είστε ή δεν είστε κε Τσίπρα το αγαπημένο παιδί του «αυριανισμού»; Οταν σας λέω ότι είστε πιο παλιό και από το παλιό, αυτό ακριβώς εννοώ. Δεν άκουσα καμία αναφορά για τον κ. Κοντομηνά. Δεν μας είπατε ποιο κανάλι φιλοξενούσε τον κ. Λαζόπουλο, τον μεγαλύτερο και χυδαιότερο προπαγανδιστή. Πώς μάθαμε τον κ. Κατρούγκαλο, τον κ. Μητρόπουλο; Από την επαγγελματική διαδρομή τους ή επειδή τους καλούσαν τα «συστημικά» κανάλια;»

Τέλος κατέληξε: «Τον κ. Καραγιώργη τον γνωρίζετε; Είναι εφοπλιστής, ιδιοκτήτης καναλιού, έχει προσλάβει τον κ. Βαξεβάνη σε περίοπτη θέση, ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Παππάς ήταν στην παρουσίαση του προγράμματος των καναλιών του».

By