Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Μπλατ: «Το να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος πρέπει να γίνει συνήθεια»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Νταρουσάφακα την τελευταία αγωνιστικής της regular season, αλλά η πρόκριση δεν εξαρτάται από αυτόν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το ματς με τους Τούρκους και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:
Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: όλα τα μάτια είναι στα αποψινά αποτελέσματα, αλλά θα προσεγγίσουμε το ματς με επαγγελματισμό και πάθος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό και δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε.

Για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει την ομάδα για ένα ματς το οποίο κανείς δεν ξέρει αν θα προσφέρει κάτι: Ισως να εξαρτάται η πρόκριση από το αυριανό ματς και πρέπει να ετοιμαστούμε. Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά. Να είμαστε η ίδια ομάδα κάθε μέρα.

Για τη διαφορετική ώρα έναρξης: Δεν το έχω σκεφτεί. Ολες οι ομάδες είναι επαγγελματικές και αντιμετωπίζουν με σεβασμό και επαγγελματισμό τα παιχνίδι. Αν μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα, θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι ξεκινούν διαφορετική ώρα τα παιχνίδια.

Για τους Στρέλνιεκς και Αγραβάνη: Δυστυχώς ο Στρέλνιεκς θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Αγραβάνης ελπίζω να είναι έτοιμος να παίξω. Οφείλουμε να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By