Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2019

Mr. Pengu AIR: Η εταιρεία σχεδιάζει μετα την εισαγώγη στο χρηματηστήριο…. να πετάξει

O Mr. Pengu AIR θα είναι μία από τις πρώτες εμπορικές αυτόνομες υπηρεσίες ταξί με DRONES που θα ξεκινήσει στο τέλος του 2019. Μέσω του Mr. Pengu APP, οι χρήστες θα μπορούν να ταξιδεύουν απρόσκοπτα από το σημείο Α στο Β απλώς με τη μίσθωση ενός drone.

Το Mr. PenguAir θα αποτελείται από τα ασφαλέστερα, πιο έξυπνα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον αυτόνομα αεροσκάφη χαμηλού υψομέτρου από την εταιρεία EHANG , παρέχοντας απρόσκοπτες λύσεις μεταφοράς μεσαίων και μικρών αποστάσεων απευθείας από την εφαρμογή.

Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας – Σε ένα απίθανο γεγονός, ένα από τα συστήματα ισχύος υφίσταται οποιαδήποτε λειτουργική βλάβη, το όχημα αναδιοργανώνεται αυτόματα για να εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια του επιβάτη. Το όχημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να θέσει νέο πρότυπο για την ασφάλεια και τις αεροπορικές μεταφορές, τροφοδοτείται 100% με πράσινη τεχνολογία και ηλεκτρική ενέργεια.

TΑ «ιπτάμενα ταξί» θα αποφεύγουν το μποτιλιάρισμα των δρόμων. Το ηλεκτρικό όχημα ΕΗΑΝG 184 αποτελεί διασταύρωση ελικοπτέρου και μεγάλου drone, προγραμματίζεται να κάνει την πρώτη δοκιμαστική πτήση του στη Mύκονο  το 2020 και να πιάσει κανονικά δουλειά από το 2021.

Οι πελάτες θα μπορούν να καλούν το ιπτάμενο όχημα, όπως κάνουν και για τα συμβατικά οχήματα του MR. PENGUGO.

To ελικοφόρο EHANG 184 θα μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται όπως τα ελικόπτερα σε ταράτσες και άλλους ανοιχτούς χώρους.

Η εταιρεία θα πρέπει πάντως να πείσει προηγουμένως την αρμόδια εποπτική Αρχή της Ελλάδας , καθώς και το κοινό, ότι τα ιπτάμενα οχήματά της θα είναι ασφαλή για όλους. Στρατηγικός στόχος  είναι να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα ιδιόκτητα αυτοκίνητά τους και να χρησιμοποιούν ευρέως την υπηρεσία της μέσα στις πόλεις.

Μεταξύ άλλων, οραματίζεται μια σειρά από «πιάτσες αεροταξί» σε κάθε πόλη. Εταιρείες όπως η Uber κάνουν παρόμοια σχέδια. Η Uber φαίνεται να προηγείται, καθώς παράλληλα ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, τη NASA, για να αναπτύξουν από κοινού τεχνολογίες για την ενάερια μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων μέσα στις πόλεις.

Είναι η δεύτερη συμφωνία μεταξύ Uber και NASA. Πέρυσι το Νοέμβριο, ανακοινώθηκε ότι θα συνεργασθούν για την ανάπτυξη λογισμικού που θα χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση των διαδρομών των ιπτάμενων ταξί, κάτι ανάλογο δηλαδή με το λογισμικό για τα συμβατικά οχήματα της Uber στους δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ MR PENGU

Mr. Pengu GO: Tα Penguin μπορούν να κάνου τα πάντα! Εκτός από να πετάξουν… http://www.thepaper.gr/?p=381337

Mr. Pengu: Aνακαλύψτε το Uber του Delivery http://www.thepaper.gr/?p=379065

O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.

Για πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

By