Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

Ν.Δ.: Συνεδριάζει στις 10:00 το Πολιτικό Συμβούλιο

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς

samaras-original

 

Συνεδριάζει σήμερα στις 10.00 το πρωί το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας. Σε δηλώσεις του χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αντ. Σαμαράς, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα στον λαό για τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και υποστηρίζοντας ότι «όχι μόνο δεν έσκισε το μνημόνιο, αλλά το συνυπέγραψε».
Σημείωσε ακόμη ότι αυτός είναι ο λόγος που «η κυβέρνηση επί 1,5 μηνά δεν τολμάει να φέρει στη Βουλή για ψήφιση την απόφαση για την επέκταση της δανειακής σύμβασης», καθώς, όπως είπε, «φοβάται την ψηφοφορία και τις Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που τη στηρίζουν».

Στον κ. Σαμαρά απάντησε η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της Γ. Σακελλαρίδη, ο οποίος καταλόγισε στον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι βρίσκεται «σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο».
«Τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά. Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By