Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

ΝΔ: Το «πολυνομοσχέδιο- κουρελού» θα γυρίσει ΑΕΙ-ΤΕΙ στον μεσαίωνα

«Δυστυχώς, το μέλλον της παιδείας μας προοιωνίζεται δυσοίωνο, καθώς οι αλλαγές στα πρόσωπα δεν φαίνεται να συνοδεύονται από αλλαγές στις ακολουθούμενες πολιτικές»

fortsakis

Το «πολυνομοσχέδιο-κουρελού«, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας,  καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Μάλιστα ο κ. Φορτσάκης κάνει λόγο για νομοσχέδιο που «γυρίζει στον εκπαιδευτικό μεσαίωνα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ«.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο λίγες ώρες από την ανάληψη καθηκόντων της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας για να καταστεί ολοφάνερο το τι μας περιμένει.

Προχθές, η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κυρία Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε ότι θα η νέα ηγεσία θα βαδίσει στα χνάρια του κυρίου Μπαλτά. Παράλληλα, ενώ η παιδεία μας αντιμετωπίζει απειράριθμα προβλήματα, ακριβώς επειδή τους τελευταίους επτά μήνες συμβάδισε με τον κύριο Μπαλτά, η κυρία Υπουργός κατέστησε σαφές ότι η μεγαλύτερη αγωνία της είναι το πως θα απαλλάσσονται ευκολότερα οι μαθητές μας από τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών!

Χθες, ο Πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι θα προχωρήσει πολύ σύντομα η ψήφιση του «πολυνομοσχεδίου-κουρελού», που γυρίζει στον εκπαιδευτικό μεσαίωνα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Δυστυχώς, το μέλλον της παιδείας μας προοιωνίζεται δυσοίωνο, καθώς οι αλλαγές στα πρόσωπα δεν φαίνεται να συνοδεύονται από αλλαγές στις ακολουθούμενες πολιτικές».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By