Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019

Ο Κοτζιάς βγάζει στα «μανταλάκια» τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Τόσκα

Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών.

kotzias

Θέση υπέρ του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα και της πρωτοβουλίας του να επέμβει η αστυνομία στις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης πήρε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση «Πράττω» της οποίας ηγείται ο υπουργός εξωτερικών εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ πως : «αντί να ασχολείται με την επέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα».

Μάλιστα, σημειώνεται πως ο υπουργός επιτελεί το έργο του στο ΠΛΑΙΣΙΟ της κυβερνητικής πολιτικής που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κίνησης «Πράττω»:

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Η ΝΔ ας αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών.

Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της Πατρίδας και της Αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιον ξεκομμένων από το Λαό καταλήψεων