Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019

Ο Πολάκης καπνίζει με ύφος βαρύμαγκα και προκαλεί τον… πολιτισμό

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

polakis-tsigaro

Ο Παύλος Πολάκης ο βουλευτής Χανίων που θα έθαβε τους δημοσιογράφους 3 μέτρα κάτω από τη Γη. Ο άνθρωπος που παραδέχτηκε πως πήρε τους φακέλους για το διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ στο σπίτι του, διαπραττοντας κακούργημα. Ο άνθρωπος που παραδέχτηκε πως όταν ήταν δήμαρχος διατηρούσε «διπλό ταμείο». Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είπε να κάνει ένα τσιγάρο.

Αυτό το τσιγάρο όμως το έκανε όταν ήταν σε συνέντευξη τύπου. Όταν ήταν δηλαδή σε κλειστό χώρο και με το νόμο που το απαγορεύει να είναι σε ισχύ. Όταν ήταν με παρευρισκομένους αντικαπνιστές, χωρίς να ρωτήσει αν ενοχλεί, χωρίς να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, καθώς σε λίγες ώρες ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος και το κυριότερο με το ύφος που τον διακρίνει. Ένα ύφος όλο… μαγκιά και όπως έγραψε ο Γιώργος Πεταλωτής «απολιτισιά»

Όπως είναι φυσικό αυτή η άσχημη εικόνα με τον υφυπουργό υγείας να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την υγεία και την δική του και των γύρω του, να μη σέβεται κανέναν αρκεί να πάρει τα ντουμάνια του και να καταπατά νόμους, αλλά και να  δείχνει αγένεια προς ανθρώπους και σύμβολα, σχολιάστηκε και στο διαδίκτυο…


 

polakis-petalotis 13335657_140590139685280_8223538890525156905_n