Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο Τραμπ έβαλε «βέτο» και πέταξε τα έπιπλα της Μελάνια στον Λευκό Οίκο

Το προεδρικό ζεύγος φαίνεται ότι δεν τα βρίσκει ούτε καν σε ζητήματα διακόσμησης – Η Μελάνια είχε επιλέξει μοντέρνο ντεκόρ, με τον πρόεδρο να απαιτεί τα νέα έπιπλα να έχουν το δικό του στυλ από χρυσό

Προεδρικό βέτο έθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ στα μοντέρνα έπιπλα που διάλεξε η σύζυγός του, Μελάνια, για τον Λευκό Οίκο, απορρίπτοντας προφανώς την αισθητική της.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Μελάνια είχε επιλέξει διακόσμηση για την προεδρική κατοικία στην Ουάσινγκτον, λίγο πριν μετακομίσει εκεί, τον περασμένο Ιούνιο, καθώς τους πρώτους έξι μήνες της διακυβέρνησης του συζύγου της διέμενε στη Νέα Υόρκη με τον γιο τους, Μπαρόν, προκειμένου να μην διακόψει τη φοίτησή του στο σχολείο.

Ωστόσο, ο Τραμπ φέρεται ότι αντικατέστησε πολλά από τα μοντέρνα κομμάτια που διάλεξε η σύζυγός του, επιλέγοντας άλλα που απηχούν τη δική του επιδεικτική αισθητική.

«Κατά την απουσία της, ο πρόεδρος Τραμπ, του οποίου το γούστο ρέπει προς το επιχρυσωμένο, θριαμβευτικό στυλ του Λουδοβίκου του 14ου, αντικατέστησε τις επιλογές της με διάφορα κομμάτια που του άρεσαν καλύτερα», αναφέρουν οι New York Times.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας με γνώση των όσων έγιναν, το περιστατικό αποτελεί παράδειγμα της τάσης του Τραμπ να μην ικανοποιεί ούτε τη μικρότερη επιθυμία της συζύγου του.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, απάντησε στο δημοσίευμα λέγοντας ότι η επίπλωση ήταν κοινή επιλογή του ζευγαριού, λέγοντας: «Και οι δύο διάλεξαν τη διακόσμηση».

«Η Μελάνια παραμένει αληθινή στο στυλ της ανεξάρτητης γυναίκας που κάνει τα πράγματα με το δικό της τρόπο. Αυτό θα πρέπει να γιορτάζεται και όχι να επικρίνεται. Οι προτεραιότητές της παραμένουν η οικογένειά της, η προσωπική της υγεία και ο ρόλος της ως πρώτη κυρία», έγραψε σε email προς την εφημερίδα.

Παλαιός φίλος του προέδρου είπε στους Times ότι η Μελάνια είναι η «ισχυρότερη φωνή» που υψώνεται στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Την ακούει πιο πολύ από οποιονδήποτε και σέβεται τη συμβουλή της όχι μόνο επειδή είναι η σύζυγός του, αλλά και για την πίστη, τη χάρη, την εμπιστοσύνη και την κομψότητά της, ενώ η φλόγα, η εξυπνάδα και τα ένστικτά της είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα», είπε ο Thomas J Barrack Jr για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2005.

By