Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Θα ζητήσω εντολή μετασχηματισμού της παράταξης

Θα ζητήσω από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εντολή μετασχηματισμού της παράταξης, μέσα από μία συλλογική ηγεσία στην οποία εγώ θα έχω αναλάβει τη μεγαλύτερη ευθύνη

odusseas-konstantinopoulos-arxeiou

Σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» , ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε όσο αφορά τις εσωκομματικές διεργασίες στον χώρο του ΠΑΣΟΚ  πως:

«Το ΠΑΣΟΚ προχωρά στις διαδικασίες του, παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία. Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες για να υπάρξει κοινή απόφαση να βρούμε άλλους τρόπους επικοινωνίας και να πάει λίγο πιο πίσω αυτή η διαδικασία, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία. Τώρα, μαζί με πολλούς άλλους, προσπαθούμε να εκφράσουμε μία διαφορετική πολιτική αντίληψη. Θα ζητήσω από το Συνέδριο εντολή μετασχηματισμού της παράταξης μέσα από μία συλλογική ηγεσία, στην οποία εγώ θα έχω αναλάβει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτή τη στιγμή, η χώρα και η παράταξη χρειάζονται ένα νέο κόμμα. Ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι αδύνατο να απορροφηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει το δρόμο του, που δεν είναι ο δρόμος του κέντρου, ούτε του ρεαλισμού ούτε της Ευρώπης πια. Έχει διαλέξει έναν επικίνδυνο δρόμο, και αυτό πρέπει να αφυπνίσει όλες τις δυνάμεις. Σε αναμετρήσεις τέτοιου τύπου, δεν αναμετρώνται κόμματα, αλλά δύο διαφορετικοί κόσμοι».

(Visited 1 times, 1 visits today)