Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019

Οδηγός λεωφορείου έσωσε μωρό που περιπλανιόταν ξυπόλυτο στο κρύο

Η Irena Ivic, οδηγός λεωφορείου, οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά αντίκρισε ένα μωρό, ξυπόλυτο, φορώντας μόνο μια πάνα και ένα κόκκινο φορμάκι, να περπατάει μόνο του στο πεζοδρόμιο μέσα στο κρύο.

Αμέσως σταμάτησε το λεωφορείο και βγήκε έξω για να μαζέψει το μωρό, όπως φαίνεται και σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία μεταφορών. Τρέμοντας –όπως σημείωσε η ίδια- έβαλε το μωρό στο λεωφορείο, ενώ αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος στο σημείο.

Μία επιβάτης τύλιξε το παλτό της στο κοριτσάκι, το οποίο ήταν εντελώς παγωμένο. Η Ivic ξεκίνησε να χαϊδεύει το κεφαλάκι του μωρού, το οποίο σύντομα κοιμήθηκε στα χέρια της.

«Είμαι απλά ευγνώμων που ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», δήλωσε η οδηγός μετά το περιστατικό.

«Αγαπώ τα παιδιά. Ήμουν δασκάλα και έχω δικά μου παιδιά και έτσι χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω αυτό το αθώο μωρό».

 

 

Το 19 μηνών μωρό ήταν παγωμένο και φοβισμένο, αλλά δεν έφερε τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το μωρό χάθηκε, όταν η μητέρα του έπαθε νευρική κρίση. Τελικά, οι Αρχές παρέδωσαν το μωρό στον πατέρα του.

Είναι η ένατη φορά που κάποιος οδηγός της υπηρεσίας μεταφορών στο Μιλγουόκι βρίσκει παιδί που έχει χαθεί στο δρόμο τα τελευταία χρόνια.

By