Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

Παρ’ ολίγον θύμα διάρρηξης ο Ζοσέ Μουρίνιο

Η απόπειρα διάρρηξης έγινε την ώρα του τελικού του Euro – Συνελήφθη ο επίδοξος διαρρήκτης.

SUN EXCLUSIVE £££ DEAL Police arrest intruder at Jose Mourinho London home House number and number plates blurred

Στο υπόγειο εκείνη την ώρα βρισκόταν η οικιακή βοηθός η οποία σιδέρωνε, η οποία μόλις τον είδε έβαλε τις φωνές και ακύρωσε τα φιλόδοξα σχέδιά του

Προφανώς ο κλέφτης δεν γνώριζε σε ποιον ανήκει το σπίτι το οποίο είχε βάλει στο μάτι και φιλοδοξούσε να διαρρήξει. Γιατί αν ήξερε σίγουρα θα διάλεγε τουλάχιστον μια διαφορετική ημέρα και όχι το βράδυ του τελικού του Euro 2016.

Την ώρα που ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούσε με αγωνία τον τελικό της Πορτογαλίας με την Γαλλία, ένας Ρομά προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα του υπογείου του. Για κακή του τύχη όμως, στο υπόγειο βρισκόταν η οικιακή βοηθός η οποία σιδέρωνε, ενώ βλέποντάς τον έβαλε τις φωνές και ακύρωσε τα φιλόδοξα σχέδιά του.

Η επέμβαση της προσωπικής φύλαξης του Μουρίνιο ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο παρ’ ολίγον κλέφτης να ακινητοποιηθεί μέχρι να την άφιξη της αστυνομίας.

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούσε άφωνος την σκηνή της σύλληψης. Δεν πιστεύω ότι ο διαρρήκτης γνώρισε ότι προσπάθησε να εισβάλλει στην οικία του πιο διάσημου προπονητή του κόσμου», δήλωσε στη Sun αυτόπτης μάρτυρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By