Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Πάτρα: Μυστήριο με το θάνατο 70χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε χαράδρα

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα

elliniki astunomia

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Ασφάλεια Πατρών, σχετικά με τα αίτια θανάτου ενός 70χρονου, που βρέθηκε νεκρός αργά χθες το βράδυ μέσα σε χαράδρα, στην κοινότητα Δροσιάς του δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, ο 70χρονος έφερε συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο, ενώ ας σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα, ακολουθώντας ίχνη από αίμα. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να έχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ, όταν ο γιος του ηλικιωμένου πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλανδρίτσας και δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, προέκυψε ότι ο 70χρονος είχε πάει χθες το πρωί στην πλατεία της Δροσιάς, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του, από τον ταχυδρομικό διανομέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν οι αστυνομικοί, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην πλατεία μέχρι και χθες το μεσημέρι, αλλά από εκείνη την ώρα και μετά κανείς δεν τον ξαναείδε.

Μετά την δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο γιος του θύματος, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Όταν πλησίασαν σε μία χαράδρα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 70χρονου, βρήκαν ίχνη από αίμα και έπειτα από λίγη ώρα εντόπισαν το πτώμα μέσα στην χαράδρα. Αμέσως μετά εκλήθησαν άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ανέσυραν την σορό του 70χρονου, ενώ στο σημείο έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα,

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στην κατοχή του 70χρονου τα χρήματα που είχε εισπράξει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που ενδεχομένως να είδαν το 70χρονο, όταν έφυγε από την πλατεία. Παράλληλα, ερευνούν προσεκτικά την περιοχή, από την πλατεία μέχρι και την χαράδρα που βρέθηκε ο 70χρονος, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

By