Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Πέτσας: Ο Τσίπρας παραμένει κολλημένος στο χθες

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Βήμα και το αίτημα που διατύπωσε για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

«Ο κ. Τσίπρας – και με την τελευταία του συνέντευξη – αποδεικνύει ότι παραμένει κολλημένος στο χθες» σημείωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Αναφορικά με την πρότασή του για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, παραβιάζει ανοιχτές θύρες, καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα τους ενημερώσει για τα εθνικά θέματα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ντ. Τράμπ.

Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει τον κ. Τσίπρα. Ούτε η Ελλάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, προχωράμε μπροστά για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη».

Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τα περί επανεκλογής Παυλόπουλου, θεωρώντας τον νυν ΠτΔ σημαντικό για τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επισπεύσει την επανεκλογή Παυλόπουλου με μεγάλη πλειοψηφία και αμέσως μετά να ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο για να συμφωνήσουμε πάνω στις βασικές γραμμές της εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στην ανάγκη θέσπισης της απλής αναλογικής, υποστηρίζει ότι δεν φταίει για την υπερφορολόγηση των πολιτών και τη δημοσιονομική πολιτική που ο ίδιος άσκησε επί τέσσερα χρόνια και επαναφέρει τα περί αυταρχισμού της αστυνομίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

By