Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Φτηνός τακτικισμός Μητσοτάκη

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη «διαρροή» της κυβέρνησης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να παραπέμψει μόνο τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σε Προανακριτική Επιτροπή για τις ενέργειές του στην υπόθεση-σκευωρία της Novartis.

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια.

Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά – Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη».

Οι ίδιες πηγές προσέθεταν: «Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κ. Σαμαράς στη μήνυσή του και να μην ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By