Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Πρίντεζης: Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Υπόδειγμα συμπεριφοράς για άλλη μια φορά ο Γιώργος Πρίντεζης. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού», τόνισε για χειροκρότημα και συλλυπητήρια αντίστοιχα

printezhs

Μετά από ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση και φωνές, ο Γιώργος Πρίντεζης παρέδωσε ξανά μαθήματα συμπεριφοράς. Ο άσος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» τόσο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα, όσο και τη διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ για τα συλλυπητήρια για το θάνατο του πατέρα του.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που συνέβη μέσα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε και πιστεύω είναι ένα θετικό στοιχείο, ώστε να σταματήσουν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών. Επιπλέον να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα συλλυπητήρια. Πολύς κόσμος μού έχει συμπαρασταθεί και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Σίγουρα αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά μακάρι να είναι η αρχή, ώστε στο μέλλον να δούμε πολλά θετικά πράγματα», τόνισε ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ.

Όσο για τα «κλειδιά» του 1-1; «Θεωρώ πως δεν αλλάξαμε κάτι στην τακτική μας, αλλά σίγουρα παίξαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση από τον πρώτο τελικό, ιδιαίτερα στην άμυνα. Ελέγξαμε το ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική σχεδόν για 40 λεπτά, οπότε μπορέσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια», δήλωσε.

Πάντως ο εκ των ηγετών του Ολυμπιακού δεν πετά στα σύννεφα. «Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό διπλό και διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Συνεχίζουμε. Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα και η σειρά έχει ακόμη πολύ δρόμο. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν πρέπει να πέσουμε ξανά στην ίδια παγίδα, όπως στον πρώτο τελικό. Θα πρέπει την Πέμπτη να μπούμε πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, για να μη βρεθούμε πίσω στο σκορ όπως στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ πως ο τρίτος τελικός θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα», είπε.

(Visited 1 times, 1 visits today)