Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019

Σ.Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): «Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση»

Ο Σάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζεται να παραιτηθεί

sakis papadopoulos

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να απείλησε με παραίτηση, σε ενδεχόμενο αύξησης του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ σε 24%, ανέφερε σε δήλωσή του ότι θα είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Στη δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την κυβέρνηση, η οποία, όπως προσθέτει, «ανέλαβε το τιτάνιο έργο της ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της».

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν «μια σκληρή μάχη ώστε να αποκρουστούν ορισμένες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ολοκληρωθεί η 1η αξιολόγηση».

«Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού», συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

By