Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Saxo Bank: Ανοδική πορεία στη Θεσσαλονίκη

Κατά 55% αυξήθηκαν οι πελάτες τα τελευταία 3 χρόνια με επέκταση των σεμιναρίων και ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον των επενδυτών

saxo_bank622

Επέκταση των σεμιναρίων και στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον των επενδυτών, με περισσότερες από 250 συμμετοχές μέχρι σήμερα

Ανοδική πορεία καταγράφει στη Θεσσαλονίκη η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, με σημαντική διεύρυνση της πελατειακής βάσης και του ενδιαφέροντος των επενδυτών για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Saxo Bank στη Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί κατά 55% περίπου από τις αρχές του 2011, ενώ η Τράπεζα διπλασίασε τον αριθμό των σεμιναρίων που διοργανώνει στην πόλη, ανταποκρινόμενη στο ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης για τις διαδικτυακές επενδύσεις.

Η Saxo Bank εγκαινίασε τη διεξαγωγή σεμιναρίων το 2011 και μέχρι σήμερα καταγράφει περισσότερους από 250 συμμετέχοντες, η πλειοψηφία των οποίων έχει παρακολουθήσει περισσότερες από μία θεματικές ενότητες. Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, οι επενδυτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επενδυτικά προϊόντα, τις επενδυτικές στρατηγικές και τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους, και πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν για αποδοτικότερες επενδύσεις στην εγχώρια και σε διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Η Ειρήνη Σαραντοπούλου, Υποδιευθύντρια της Saxo Bank Ελλάδος, δήλωσε σχετικά:

«Στη Saxo Bank Ελλάδος, η στήριξη των Ελλήνων επενδυτών υπήρξε βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα το 2009 και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αυτή η εκπαιδευτική στρατηγική εφαρμόζεται πλέον με επιτυχία και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. Η ανταπόκριση των επενδυτών στα σεμινάρια που διοργανώνουμε είναι εντυπωσιακή. Η διεύρυνση των εργασιών μας στη Θεσσαλονίκη, μέσω της αύξησης των συμμετοχών στα σεμινάρια καθώς και της πελατείας μας, δικαιώνει τις κινήσεις μας. Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξάρτητα από το αν συνεργάζονται μαζί μας ή όχι, να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά μας, τα οποία δεν έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση, και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που έχουν για να πάρουν τον έλεγχο των επενδύσεών τους στα χέρια τους.»

Σημειώνεται ότι σήμερα, η Saxo Bank, με γνώμονα τις ανάγκες και το ενδιαφέρον των Ελλήνων επενδυτών, έχει εμπλουτίσει τη θεματολογία των σεμιναρίων της, προσφέροντας συνολικά πέντε θεματικές ενότητες: «Εισαγωγή στο Forex», «Εισαγωγή στα CFDs και στις Μετοχές» «Εισαγωγή στα Options», «Θεμελιώδης και Τεχνική Ανάλυση» και  «Saxo Bank Πλατφόρμες». Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος όλοι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές -νέοι και έμπειροι- οι οποίοι παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν και τα επιπλέον εκπαιδευτικά εργαλεία της Saxo Bank: τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) και τους εκπαιδευτικούς οδηγούς που είναι διαθέσιμοι μέσω της ιστοσελίδας της Saxo Bank (www.saxobank.gr).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By