Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η απομονωμένη Μελάνια Τραμπ

«Η Μελάνια είναι πολύ απογοητευμένη από τη ζωή της. Δεν αντέχει όλα τα μάτια συνεχώς στραμμένα πάνω της και αυτό που θα ήθελε ιδανικά είναι να ζήσει μόνο με τον γιο της μακριά από τον σύζυγό της».

Ετσι περιγράφει την εικόνα της προβληματισμένης με τη ζωή και τον γάμο της «Πρώτης Κυρίας» της Αμερικής, το US Weekly επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντός της.

Εδώ που τα λέμε δεν της έχουν συμβεί και λίγα. Μετά από το κουνελάκι του Playboy, Karen McDougal, που δήλωσε σε συνέντευξη της στο αμερικάνικο CNN ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Αμερικής το 2006, έρχεται και η Stormy Daniels (γνωστή για τη συμμετοχή της σε ταινίες με ακατάλληλο περιεχόμενο) να πει δημοσίως κάτι αντίστοιχο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μείωση των κοινών δημοσίων εμφανίσεων του ζεύγους Τραμπ δεν μπορούν παρά να ερμηνευτούν ως «σύννεφα πάνω από τον Λευκό Οίκο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόβλημα της Μελάνια δεν είναι τόσο ότι νιώθει πληγωμένη και απατημένη, αλλά κυρίως το ότι όλος ο κόσμος την συζητά. Δεν αντέχει τα απαξιωτικά σχόλια του κόσμου αλλά και το γεγονός ότι ογιος της είναι και αυτός μπλεγμένος σε μια τόσο βρώμικη ιστορία σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ περιμένουν εναγωνίως το επόμενο βήμα της. Άραγε θα είναι η επόμενη που θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο;

By