Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Σφοδρές αντιδράσεις για την επιστολή Ζωής στον πρωθυπουργό

Ο Νίκος Δένδιας ζητά πρόταση μομφή κατά της ΠτΔ ή παραίτηση υπουργών

konstantopoulou

Η επιστολή που έστειλε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων.

Ο Νίκος Δένδιας είπε ότι μετά από την τοποθέτηση αυτή είτε οι υπουργοί πρέπει να παραιτηθούν γιατί γίνονται αντικείμενα εκβιασμού είτε να υποβάλουν πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης αν δεν πιστεύει αυτό που εισηγείται να παραιτηθεί ώστε να το εισηγηθεί άλλος.

Παίρνοντας το λόγο ο Νίκος Παρασκευόπουλος σημείωσε ότι θα επιθυμούσε να μην είναι τόσο σύντομη η διαδικασία συζήτησης στη Βουλή αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν έκτακτες περιστάσεις που προκαλούν δυσκολίες. Οι ουρές στα ATM, όπου ταλαιπωρείται ο κόσμος πρέπει να μειωθούν είπε. Η επιλογή του Grexit θα χειροτερέψει την κατάσταση και αυτό προσδιορίζει τις επιλογές μου.

Δεν υπάρχει αντίφαση να λες ότι υπάρχουν σε ορισμένες πτυχές του κώδικα αλλά ότι στο σύνολο του μπορεί να γίνει αποδεκτή, κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By