Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018

Σφοδρή κόντρα Άδωνι-Ζαχαριάδη για το μαγκάλι

Σφοδρή κόντρα, είχαν σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή το θάνατο μιας γυναίκας από μαγκάλι.

Αρχικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε: «Με αφορμή το περιστατικό για το μαγκάλι θυμήθηκα ότι την εποχή που είχαν συμβεί ανάλογα περιστατικά είχε γίνει ο χαμός στην Ελλάδα. Είχαν βγει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Ζαχαριάδη, μέχρι τον Καραμέρο, τον Παπαδημούλη, τη Δούρου και έλεγαν φταίει ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας για τους νεκρούς από το μαγκάλι. Οταν πέθανε η γιαγιά δεν έκανε κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ μια δήλωση».

Συνεχίζοντας, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, έδειξε στην κάμερα από το κινητό του τα tweets του Κώστα Ζαχαριάδη για το περιστατικό με το μαγκάλι μες τους φοιτητές και εκείνο για το θάνατο της ηλικιωμένης την Παρασκευή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνέχισε: «»Θάνατος από μαγκάλι στην Ελλάδα του 2013» έγραφε τότε ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ τώρα έγραψε στο twitter »κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο σε τραγικά συμβάντα». Βρε Ζαχαριάδη μου βρε Κωστάκη βρε καλό μου παιδί εκπροσωπείς ένα κόμμα που μας κατηγορούσε για τα μαγκάλια, τα τροχαία, τις βροχές και τις ακρίδες και λέτε τώρα μην κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο», προσέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνοντας πως «δυστυχώς τέτοια δυστυχήματα συμβαίνουν και η αύξηση στου φόρους συμβάλλει», λέγοντας στη συνέχεια πως «σε καμία περίπτωση δεν θα τους πω δολοφόνους επειδή κάποιοι πέθαναν από το μαγκάλι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να κλείσουμε την περίοδο του διχασμού αυτή η πλευρά που δίχασε την Ελλάδα να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, παίρνοντας το λόγο, απάντησε: «ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συντελεστεί στη χώρα από το 2010 έως σήμερα. Το σχόλιο του 2013 το πιστεύω και τώρα, είναι απαράδεκτο το 2017 σε ευρωπαϊκή χώρα να μην υπάρχει δίχτυ ασφαλείας για τους συνανθρώπους μας, παραπέμπει στον τρόπο που ζούσαν οι παππούδες μας. Ο Άδωνις νομίζει ότι τα σχόλια στου twitter τα κάνουμε για να πλήξουμε κυβερνήσεις. Σ αυτούς που πρέπει να πούμε συγνώμη την λέμε, στους τιμητές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού δεν θα πούμε ποτέ συγνώμη, τους ζητάμε και τα ρέστα. Εσείς που κάνετε σήμερα αυτό το σχόλιο είστε ο ίδιος που πριν 20 ήμερες κριτίκαρε τον ΣΥΡΙΖΑ για το βοήθημα στους συνταξιούχους».

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επανήλθε λέγοντας πως: «είναι με τον Τσακαλώτο γιατί στην επιστολή του στους Ευρωπαίους είπε ήταν μονομερής ενέργεια συγνώμη δεν θα το ξανακάνουμε».

By