Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Σημαντική αύξηση των «e-πωλήσεων» την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου

Αυξήθηκαν κατά 59% οι πωλήσεις των ηλεκτρονικών καταστημάτων

Euro coins

Αύξηση των πωλήσεων κατά 59%, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά καταστήματα την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τον Έλληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – ΕΣΗΕ (Greek eCommerce Association – GRECA).

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνεται από τον GRECA και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Εφέτος, η εβδομάδα εορτασμού πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και κατά το διάστημα αυτό πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων παρείχαν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GRECA, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 59% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ υπήρξαν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δήλωσαν αύξηση πωλήσεων άνω του 200%.

Επίσης το ποσοστό αύξησης πωλήσεων κατά 59% που κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρουσιάζει σαφή αυξητική τάση σε σχέση με το 42% που κατέγραψων την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου το 2013.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By