Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Συνάντηση Μηταράκη με τον αντιπρόεδρο της International Finance Corporation

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΥΠΑΑΝ για τη διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης ελληνικών επιχειρήσεων από την Παγκόσμια Τράπεζα

mitarakis600_060214

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, αύριο, Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ θα συμμετάσχει στην απονομή των Βραβείων UNESCO-L΄ OREAL HELLAS 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Στις 17.00 θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο του International Finance Corporation (IFC) Δημήτρη Τσιτσιράγκο. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΥΠΑΑΝ για τη διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης ελληνικών επιχειρήσεων από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Πρόκειται για συνάντηση που αποτελεί συνέχεια μιας σειράς συναντήσεων με Διεθνείς Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και η Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης, με σκοπό το άνοιγμα πιστωτικών γραμμών για την Ελλάδα και τη διοχέτευση ρευστότητας στον ιδιωτικό τομέα και την πραγματική οικονομία.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στον 6ο Όροφο του Υπ. Ανάπτυξης (Νίκης 5-7).

Στις 19.00, ο κ. Μηταράκης, θα μιλήσει στην επίσημη παρουσίαση της έκδοσης «Επενδύοντας στην Ελλάδα – Investing in Greece – Οι Πρωταγωνιστές της νέας Ελλάδας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By