Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Συνεχίζονται οι έρευνες για το δεύτερο κρησφύγετο των ληστών Διστόμου

Στο πρώτο κρησφύγετο βρέθηκαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα και πληροφορίες ανεβάζουν το ποσό σε 400.000 ευρώ

distomo

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου. Το σπίτι που βρίσκεται στην καρδιά των Άνω Λεχωνιών του Βόλου, μόλις 50 μέτρα μακριά από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Αρτέμιδας, είναι μέσα στον αύλιο χώρο ενός μεγαλύτερου οικοπέδου.

Στο κρησφύγετο βρέθηκαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα και πληροφορίες ανεβάζουν το ποσό σε 400.000 ευρώ. Επίσης στο σπίτι βρέθηκε και ένα λάπτοπ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζει στην Κύπρο, οι ενοικιαστές ήταν ένα ζευγάρι, που είχαν μαζί τους και ένα μικρό κοριτσάκι, όχι μεγαλύτερο των 3 ετών. Ο άνδρας εμφανίσθηκε ως Δημήτρης, ενώ η γυναίκα φαινόταν για αλλοδαπή. Η ενοικίαση είχε γίνει πριν από 2 περίπου χρόνια.

Επίσης, τους είχε ρωτήσει αν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το σπίτι, αλλά ο «Δημήτρης» απάντησε πως είχε οικονομικά προβλήματα, αλλά θα το εξέταζε αν πωλούσε ένα ταξί και ένα σπίτι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους, το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ ενώ δεχόταν επισκέψεις από ένα άλλο ζευγάρι.

Το ζευγάρι δεν είχε κοινωνικές σχέσεις πέραν των τυπικών χαιρετισμών, ενώ μερικές φορές έτυχε να παραγγείλουν φαγητό στο σπίτι, από γνωστό ταχυφαγείο των Λεχωνιών, αφού βρέθηκαν και χαρτοπετσέτες στο σπίτι από το εν λόγω κατάστημα.

Η αντιτρομοκρατική που έχει επιληφθεί των ερευνών και σε αυτήν την περίπτωση, ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στο κρησφύγετο των Άνω Λεχωνιών.

Σήμερα αστυνομικοί έδειχναν φωτογραφίες σε κατοίκους της περιοχής και ρωτούσαν κατά πόσον αναγνωρίζουν κάποια πρόσωπα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει και τρίτο κρησφύγετο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By