Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2019

Steak House by kiku:Είναι εδώ για ένα… μαγικό καλοκαίρι!

O πιο δροσερός κήπος στην καρδιά της πόλης… αναγγέλλει την έναρξη του καλοκαιριού και σας περιµένει !

Aπό τη µια, η κουζίνα με τα κρέατα που μας εντυπωσίασαν τον χειμώνα, και από την άλλη, εντυπωσιακές  προτάσεις από το πανέμορφο bar με μοναδικά cocktail!

Το opening της ονειρικής αυλής στην οδό Περικλέους 7 , σηµατοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και φέτος µας επιφυλάσσει µοναδικές γευστικές εµπειρίες .

Παραµυθένιο σκηνικό, ξεχωριστά house cocktails και easy listening ξένα ακούσµατα µας βάζουν σε ανάλογη διάθεση, οµορφαίνοντας τα βράδια µας στην καρδιά της Αθήνας! Ο chef επιστρέφει σε γνώριµες «µαρµίτες» και… ακονίζει τα µαχαίρια του για να µας µυήσει σε ένα παιχνίδι γεύσεων.

Η κουζίνα «απογειώνεται» µε τις µοντέρνες και αριστοτεχνικές «πινελιές» του, σε µια κάρτα µε easygoing χαρακτήρα και έµφαση στα ελληνικά προϊόντα, που εναρµονίζεται απόλυτα µε την κοσµοπολίτικη αλλά και ανεπιτήδευτη ατµόσφαιρα, επιστρέφοντας µε µια ακόµα πιο value for money λογική!

Μια εναλλακτική χωριάτικη σαλάτα, αλλά και το flap steak είναι µερικές µόνο από τις δηµιουργικές προτάσεις του chef, ενώ εξίσου ευφάνταστα είναι και τα υπόλοιπα πιάτα  που µπορούµε να απολαύσουµε στον κήπο µαζί µε το cocktail µας ή ένα καλό ποτήρι κρασί.

The Butcher shop

Ιnfo

ΚΑΘΗMΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡ.) 19:00-01:00
Περικλέους 7 , Ψυχικό

Τ. 00302106776759

By