Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

Στη Δικαιοσύνη κατά της «Δημοκρατίας» ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που τον εμφανίζει ως πιθανό κάτοχο 19 εκατ. ευρώ που υποτίθεται ότι βρέθηκαν σε σπίτι στο Π. Ψυχικό, προαναγγέλλει ο Ακης Τσοχατζόπουλος και κάνει λόγο για προσπάθεια ολοσχερούς εξόντωσής του.

Το δημοσίευμα διεύψευσε κατηγηματικά η ΕΛΑΣ, ενώ έντονα αντέδρασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Η δήλωση Τσοχατζόπουλου:

«Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια,που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By