Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Στήριξη Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους πολίτες «που έδωσαν βροντερό «παρών» για να δείξουν ότι θέλουν την παράταξη ισχυρή και ενωμένη»

georgiadis

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σημείωσε πάντως ότι οι πολίτες δεν καθοδηγούνται, αλλά ο ίδιος θα στηρίξει στην κάλπη τον κ. Μητσοτάκη γιατί θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε με θερμά λόγια και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και συνεχάρη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Σε ό,τι αφορά τη δική του επίδοση στον πρώτο γύρο, είπε πως ο ίδιος και το επιτελείο κατάφεραν «μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς βουλευτές, μόνο με τη δύναμη των ιδεών να καταγράψουν ένα υπολογίσιμο ποσοστών, διψήφιο».

Χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα μέρα γιορτής για τη ΝΔ και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους πολίτες «που έδωσαν βροντερό «παρών» για να δείξουν ότι θέλουν την παράταξη ισχυρή και ενωμένη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By