Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο επικεφαλής του SSM

Η «καυτή πατάτα» των «κόκκινων δανείων» τέθηκε επί τάπητος σε συζητήσεις του Αντρέα Ενρία με τους εκπροσώπους των ελληνικών τραπεζών, αλλά τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είδε τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, τις διοικήσεις των τραπεζών και στελέχη της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών.

Ο επικεφαλής του SSM συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές διευθύνσεις, τα οποία ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της τραπεζικής εποπτείας.

Περί τις 17:30 το απόγευμα, ο κ. Ενρία μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, για να έχει συνομιλίες με τον νέο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ανδρέα Δρακόπουλο, πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στις 18:00 και μισή ώρα αργότερα (18:30), θα συναντηθεί με τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, με βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By