Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Super League: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η κλήρωση των πλέι άουτ -Ξεκινούν στις 7 Ιουνίου

Ετοιμα να ξεκινήσουν είναι και τα πλέι άουτ της Super League.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, και η σέντρα θα γίνει σε μία εβδομάδα, την Κυριακή 7 Ιουνίου δηλαδή, μαζί με τα πλέι οφ. Αυτό σημαίνει ότι ο Συνεταιρισμός δεν θα περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής της Ξάνθης, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Super League για επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14. Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Αυτό όμως, που περιμένουν στη Super League είναι η έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τους αγώνες και το «οκ» της κυβέρνησης για να αρχίσουν όλοι οι αγώνες το διήμερο 6-7 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα προκηρυχτεί διοικητικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονικά θα γίνει η κλήρωση των πλέι άουτ.

Η διαδικασία των πλέι άουτ
Στους συγκεκριμένους αγώνες μετέχουν οι ομάδες στις θέσεις 7-14, με τη βαθμολογία που είχαν στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Δηλαδή:

-Ατρόμητος 32
-Λάρισα 30
-Αστέρας Τρίπολης 30
-Λαμία 27
-Βόλος 27
-Ξάνθη 18
-Παναιτωλικός  17
-Πανιώνιος 11

Θα διεξαχθούν έπειτα από κλήρωση επτά αγωνιστικές. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9, 10 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερα εντός έδρας και τρία εκτός. Οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν σε τρία εντός και τέσσερα εκτός, βάσει της ηλεκτρονικής κλήρωσης, πάντα.

Η τελευταία ομάδα μετά τους αγώνες υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η προτελευταία θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By