Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται on camera ότι η Novartis «μοίραζε» μίζες

Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, ορμώμενος από την δήλωση του σε ξένο δίκτυο, στην οποία παραδέχεται ότι «εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές».

Κατόπιν τούτου, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται εάν είναι «Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis».

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «λαλίστατο» τον κ. Γεωργιάδη, συμπληρώνει πως «σποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει προς την κυβέρνηση ότι «μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By