Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

Τάπα Άδωνι σε Πετρόπουλο: Μήπως είστε η αιτία που η Αυγή πουλάει μόνο χίλια φύλλα;

Ένας ακόμα «απίστευτος» διάλογος διεξήχθη χτες βράδυ ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» Ανδρέα Πετρόπουλο.

Ο δημοσιογράφος που δουλέυει για την εφημερίδα που προβάλει τις θέσεις και τις απόψεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκράτιας, τον ρωτάει:

-Έχετε αναρωτηθεί κύριε Άδωνι Γεωργιάδη αν μπορεί να είστε ή αιτία για να χάσει η Νέα Δ ημοκρατία τις εκλογές επειδή ο τρόπος σας διώχνει κόσμο απ” το κόμμα;

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αφού απάντησε πρώτα για την πορεία του στο χώρο και στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκράτιας και στη συνέχεια με ένα αρκετό κόλπο που ονομάζεται «στρεψοδικία» τον ρώτησε και αυτός με τη σειρά του κάτι που έφερε τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ σε θέση απολογούμενου. Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργάδης απάντησε:

 Πήρα 19.000 ψήφους στη Β” Αθηνών το 2012 και 73.000 σταυρούς το 2015. Άρα προφανώς σε κάποιους άρεσε αυτό που έκανα. Αλλα επειδή με προβλημάτισε αυτός ο τρόπος σκέψης του κυρίου Πετρόπουλου θα του κάνω την εξής ερώτηση: Αναρωτιέστε μήπως είστε η αιτία που η Αυγή πουλάει μόνο 1.000 φύλλα;

(Visited 1 times, 1 visits today)