Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

Θεοχαρόπουλος: Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση

Από την Κρήτη και τα Χανιά, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος επανέλαβε την άποψη του για μία νέα κυβέρνηση με εθνική συνεννόηση

«Ο στόχος είναι να βάλουμε μπροστά την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα έχει μπροστά την περιφέρεια, την τοπική ανάπτυξη. Γι” αυτόν τον λόγο η Κρήτη, είναι το καλύτερο παράδειγμα» ανέφερε, περιγράφοντας τους στόχους της περιοδείας του.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, κατά την περιοδεία του στο νησί θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και φορείς της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να αναζητηθούν λύσεις.

«Αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση σήμερα δεν δίνει λύση. Και η διέξοδος δεν μπορεί να είναι ούτε τα μνημόνια, ούτε μια φαντασιακή κατάσταση για το πώς θα αλλάξει η χώρα. Η λύση πρέπει να είναι μεταρρυθμίσεις, διαθρωτικές, σε όλους τους τομείς τής πολιτικής και επιτέλους αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Γι” αυτούς τους λόγους, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση για τη χώρα. Όχι, αυτό που σκοπεύει να κάνει κ. Τσίπρας».

Ο κ. Θεοχαρόπολουλος είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Χανίων, ενώ επόμενος σταθμός του είναι το Ρέθυμνο.