Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Θεοχαρόπουλος: «Ο Τσίπρας πράττει τα αντίθετα απ΄ότι υποσχέθηκε»

Στον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

theoxaropoulos

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αδυναμία κατανόησης των διεθνών ισορροπιών στην οικονομία και διαπραγμάτευσης για το συμφέρον της χώρας.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, σε δήλωσή του για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τους 12 αυτούς μήνες (σσ ο Αλέξης Τσίπρας) έπραττε τα αντίθετα από όσα υποσχόταν και οδήγησε τη χώρα στον καταστροφικό έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες και σε ένα επώδυνο μνημόνιο, για να έρθει στην επετειακή ομιλία του για να πει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και να μοιράσει ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην των κυβερνώντων. Από τους πολιτικούς του αντιπάλους μέχρι τους πρώην συντρόφους του που τον εγκατέλειψαν αλλά και στην διαπλοκή, τα συμφέροντα, τους κερδοσκόπους, στους κακούς δημοσιογράφους.

Με διχαστικό λόγο και δίχως λέξη αυτοκριτικής, προσπάθησε για μια ακόμη φορά να κάνει το μαύρο –άσπρο. Θέλησε μάλιστα να πείσει περί δήθεν ταξικότητας της πολιτικής του υπέρ των μη προνομιούχων. Δυστυχώς όμως διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πολιτική του. Η ομιλία του αποδεικνύει ότι δεν έχει κατανοήσει ότι η χώρα δεν θα βγει από την κρίση με παλαιοκομματικές μεθόδους συσπείρωσης κομματικών ακροατηρίων, αλλά μόνο με αλήθειες, αποτελεσματική πολιτική και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By