Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020

Θεοδωράκης: Μας κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους

Πως σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου περί γραβατών Dior των επιστημόνων

theodorakis

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου περί γραβατών Dior των επιστημόνων, έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι οι οποίοι, είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είτε τα έχουν βρει όλα έτοιμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Χρειάζεται λίγο σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, έχουν δουλέψει και έχουν δημιουργήσει».

Αντιπροσωπεία του Ποταμιού αποτελούμενη από το Σταύρο Θεοδωράκη, την Αθηνά Δρέττα και τον Γιώργο Αμυρά συναντήθηκε με εκπροσώπους και προέδρους επιστημονικών φορέων, με αντικείμενο τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «δεν είμαστε μια χώρα συνταξιούχων και δημοσιών υπαλλήλων και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί όταν βάλλουμε εναντίον των επιστημόνων μας, των δικηγόρων, των γιατρών, των οικονομολόγων, των τεχνικών». Υπογράμμισε μάλιστα ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να μιλά ανοιχτά, και ότι «εάν υπάρξει, μια ελάχιστη διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης, για σοβαρή συζήτηση χωρίς αυτά τα υπερβολικά νούμερα που θέτει ο κ. Κατρούγκαλος, μπορεί να βρεθεί λύση».

By