Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι η μόνη εναλλακτική λύση

«Όταν βλέπεις συνεχώς πολιτικούς με σημαίες ευκαιρίας, ξαφνιάζεσαι όταν κάποιοι πορεύονται με σταθερές θέσεις», αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης και τονίζει ότι «οι νέοι, οι γυναίκες, οι παραγωγικές τάξεις θέλουν απαντήσεις και όχι κραυγές. Και το Ποτάμι έχει απαντήσεις».

Παρά τα «στραβά» του, το Ποτάμι εξακολουθεί να αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση, τονίζει ο επικεφαλής του κόματος στα Νέα Σαββατοκύριακο και εξηγεί ότι «Έχει καθαρές θέσεις για όλους αυτούς που απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθονται από τη ΝΔ και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα. Το Ποτάμι που δεν κυβέρνησε, αλλά και το Ποτάμι που δεν κάνει εκπτώσεις για να κερδίσει κάποιες εύκολες ψήφους».

Ερωτηθείς σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει ότι αυτό που έχει προτεραιότητα για τη χώρα είναι οι συμμαχίες «πάνω από προγράμματα όμως και όχι πάνω από καρέκλες».

Σε ότι αφορά στη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ότι θα φέρει τον χειμώνα στη Βουλή ρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, που εξασφάλισε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνει ότι «στερήσαμε από 400.000 ανθρώπους που έφυγαν τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα να ζουν και να δουλεύουν στη χώρα τους». «Δεν μπορούμε να τους στερούμε και το δικαίωμα να ψηφίζουν, επειδή κάποιοι φοβούνται την ετυμηγορία τους. Εμείς την θέλουμε. Και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους», καταλήγει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By