Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Πρόκειται για 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, την 16-12-2016 το απόγευμα εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη ο 22χρονος εντός διαμερίσματος που χρησιμοποιούνταν για την απόκρυψη ναρκωτικών, ενώ ο 26χρονος συνεργός του, επόπτευε περιμετρικά το περιβάλλοντα χώρο έχοντας το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 14 συσκευασίες που κατείχαν από κοινού και περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική Επικράτεια, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάροναρκωτικ’ας τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)